Atoderm SOS Sprej

Kako izlečiti svrab?

Svrab kao jedan od veoma izraženih simptoma atopične kože, može da se javi u svakom trenutku tokom dana i noći. Ima veliki uticaj u narušavanju kvaliteta života, jer uzrokuje: promenu raspoloženja; gubitak koncentracije i/ili poremećaj sna.

Novi proizvod u Atoderm liniji koji predstavlja inovaciju protiv svraba jeste Atoderm SOS Sprej.
Atoderm SOS Sprej namenjen je onima koji imaju:

Odličan je saveznik u borbi protiv atopijskog dermatitisa.
Zahvaljujući Skin Relief® tehnologiji i enoksolonu, Atoderm SOS Sprej umiruje svrab za 60 sekundi i smanjuje potrebu za češanjem. Obezbeđuje efikasnost u trajanju od 6 sati. Vitamin PP i skvalen obezbeđuju hidrataciju i zaštitu kože. Odlikuje ga ultra lagana tekstura koja se brzo apsorbuje. Može se nanostiti na lice i telo, čak i na zonu oko očiju. Bez mirisa, bez alkohola, hipoalergijski. Mogu ga koristiti odrasli, deca i bebe već od 1. dana života.
Sprej format omogućava upotrebu u bilo kom trenutku, bez mogućnosti kontaminacije proizvoda ili raznošenja bakterija po telu.
Praktična 360° aplikacija omogućava lako nanošenje, kao i nanošenje na nepristupačna mesta. Ne ostavlja trag na odeći i može da se nanosi kad god se javi svrab, neograničeno puta u toku dana.
Koristi se samostalno ili u kombinaciji sa medicinskim tretmanom, prema preporuci lekara.

Proizvode iz Atoderm linije možete potražiti u Bioderma partner apotekama.