Atoderm Ulje za tuširanje

Istina o biologiji kože:

Koža je zaštitnik našeg organizma. Kada je suva i iritirana, koža je oslabljena, dehidrirana i olakšano je prodiranje iritanasa. Tada postaje gruba i beživotna uz intenzivni osećaj zatezanja i svraba. Aktuelne preporuke svetskih eksperata za lečenje atopijskog dermatitisa su da kupanje treba obavljati svakodnevno, blagim sredstvima koji poštuju osetljivu i oštećenu kožnu barijeru.

Biološko rešenje: Veoma hranljivo, protiv iritacija.

Atoderm Ulje za tuširanje

Momentalno umiruje osećaj zatezanja i podstiče otpornost kože obnavljanjem zaštitnog filma. Zahvaljujući jedinstvenom Skin Barrier Therapy® patentu sprečeno je naseljavanje kože bakterijama koje pogoršavaju stanje bolesti. Koža je stimulisana da stvara lipide i time se dugoročno obnavlja njena zaštitna barijera.
Prijatna, nemasna tekstura blagog hipoalergijskog mirisa nežno čisti, obnavlja lipide i umiruje, ostavljajući kožu svilenkastom i prijatnom. Proizvod je namenjen celoj porodici, bebama već od rođenja, za lice i telo.

Atoderm Intensive Penasti gel

Sadrži antibakterijske supstance, cink sulfat i bakar sulfat, kao i vitamin PP, pa na taj način deluje protiv proliferacije mikroorganizama i iritacija koje pogoršavaju suvoću kože i ekcem. Bogate teksture, formulisan bez sapuna, bez konzervanasa i parfema, uz fiziološku pH vrednost savršeno poštuje prirodnu ravnotežu kože i garantuje optimalnu toleranciju. Kreiran je prema potrebama beba, dece i odraslih koji imaju veoma suvu kožu, sklonu iritacijama i atopijskom dermatitisu.

Atoderm Intensive Penasti gel momentalno ublažava osećaj nelagodnosti i iritacije i pomaže prirodno jačanje zaštitne barijere kože.

Proizvode iz Atoderm linije možete potražiti u Bioderma partner apotekama.