Prijavite se za besplatnu Školu atopije

Radionice Škole atopije održavamo nekoliko puta godišnje u Beogradu i Novom Sadu. Pratite naš sajt i društvene mreže za više informacija.

*S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, radionice Škole atopije se privremeno ne održavaju.

ZAŠTO ŠKOLA ATOPIJE?

Osobe sa atopijskim dermatitisom susreću se sa mnogo nedoumica vezanih za pravilnu dijagnozu, lečenje, negu kože i svakodnevni život praćen neprijatnim simptomima bolesti. Kako bismo obezbedili pouzdane informacije organizovali smo besplatnu ŠKOLU ATOPIJE, koju ćemo održavati nekoliko puta godišnje u Beogradu i Novom Sadu. Radionice ŠKOLE ATOPIJE vode stručnjaci sa Kliničkog centra Srbije i Instituta za zdravstenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, uz podršku francuske BIODERMA laboratorije.

DA LI JE ŠKOLA ATOPIJE ZA VAS?

Da li ste Vi osoba sa atopijskim dermatitisom? Da li Vaše dete ima dijagnozu ove bolesti? Imate ekceme? Da li sumnjate da preparate za lečenje i svakodnevnu negu ne primenjujete pravilno? Ako su odgovori potvrdni, prijavite se za besplatnu ŠKOLU ATOPIJE popunjavanjem formulara na ovoj stranici.

ŠTA DA OČEKUJETE U ŠKOLI ATOPIJE?

Nakon predavanja o uzrocima, dijagnozi, pravilnoj primeni terapije, mogućnostima izbegavanja i ublažavanja upala, svraba i pravilnoj nezi, biće izdvojeno vreme za savetovalište na kojem ćete moći da podelite svoje iskustvo i postavite konkretna pitanja.

KADA I GDE?

Pratite naš vebsajt i društvene mreže za više informacija o narednom terminu održavanja ŠKOLE ATOPIJE.

KO I KAKO MOŽE DA SE PRIJAVI?

Za ŠKOLU ATOPIJE mogu da se prijave osobe sa atopijskim dermatitisom, kao i roditelji dece sa atopijskim dermatitisom. Prijavljivanje je jednostavno: popunite formular na ovoj stranici. Broj mesta je ograničen.

Ko u vašoj porodici boluje od atopijskog dermatitisa?

Možete nam poslati medicinsku dokumentaciju ovde:

Popunjavanjem formulara dajete svoju saglasnost da primate informacije u vezi sa ŠKOLOM ATOPIJE, kao i da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhe marketinga i promocije organizatora. Vaši podaci su zaštićeni i neće biti dostupni trećim licima.

Za više informacija o ŠKOLI ATOPIJE, temama i terminima, pratite naše Instagram i Facebook stranice. Za dodatna pitanja pošaljite nam e-mail na bioderma@rs.naos.com

Utiske posetilaca prethodnih radionica ŠKOLE ATOPIJE možete pročitati ovde.