Prijavite se za besplatnu Školu atopije

Koja će se održati 28.01.2020. u 18h u Beogradu na klinici za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije.

ZAŠTO ŠKOLA ATOPIJE?

Osobe sa atopijskim dermatitisom susreću se sa mnogo nedoumica vezanih za pravilnu dijagnozu, lečenje, negu kože i svakodnevni život praćen neprijatnim simptomima bolesti. Kako bismo obezbedili pouzdane informacije organizovali smo besplatnu ŠKOLU ATOPIJE, koju ćemo održavati nekoliko puta godišnje. ŠKOLU ATOPIJE vode stručnjaci Klinike za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije, uz podršku francuske BIODERMA laboratorije. U stručnom timu radionice ŠKOLE ATOPIJE su: specijalista dermatovenerologije doc. dr Svetlana Popadić, specijalista pedijatar alergolog prof. dr Marina Atanasković-Marković i psiholog Vukašin Čobeljić.

DA LI JE ŠKOLA ATOPIJE ZA VAS?

Da li ste Vi osoba sa atopijskim dermatitisom? Da li Vaše dete ima dijagnozu ove bolesti? Imate ekceme? Da li sumnjate da preparate za lečenje i svakodnevnu negu ne primenjujete pravilno? Ako su odgovori potvrdni, prijavite se za besplatnu ŠKOLU ATOPIJE popunjavanjem formulara na ovoj stranici.

ŠTA DA OČEKUJETE U ŠKOLI ATOPIJE?

Nakon predavanja o uzrocima, dijagnozi, pravilnoj primeni terapije, mogućnostima izbegavanja i ublažavanja upala, svraba i pravilnoj nezi, biće izdvojeno vreme za savetovalište na kojem ćete moći da podelite svoje iskustvo i postavite konkretna pitanja.

KADA I GDE?

Naredna radionica Škole atopije održaće se u utorak 28.01.2020. godine u 18h. Prijavite se i obezbedite vaše mesto!

KO I KAKO MOŽE DA SE PRIJAVI?

Za ŠKOLU ATOPIJE mogu da se prijave osobe sa atopijskim dermatitisom, kao i roditelji dece sa atopijskim dermatitisom. Prijavljivanje je jednostavno: popunite formular na ovoj stranici. Broj mesta je ograničen.

Ko u vašoj porodici boluje od atopijskog dermatitisa?

Možete nam poslati medicinsku dokumentaciju ovde:

Popunjavanjem formulara dajete svoju saglasnost da primate informacije u vezi sa ŠKOLOM ATOPIJE, kao i da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhe marketinga i promocije organizatora. Vaši podaci su zaštićeni i neće biti dostupni trećim licima.

Za više informacija o ŠKOLI ATOPIJE, temama i terminima, pratite naše Instagram i Facebook stranice. Za dodatna pitanja pošaljite nam e-mail na bioderma@rs.naos.com

Utiske posetilaca prethodnih radionica ŠKOLE ATOPIJE možete pročitati ovde.