Prijavite se za besplatnu Školu atopije

ZAŠTO ŠKOLA ATOPIJE?

Osobe sa atopijskim dermatitisom susreću se sa mnogo nedoumica vezanih za pravilnu dijagnozu, lečenje, negu kože i svakodnevni život praćen neprijatnim simptomima bolesti. Kako bismo obezbedili pouzdane informacije organizovali smo besplatnu ŠKOLU ATOPIJE, koju ćemo održavati nekoliko puta godišnje. ŠKOLU ATOPIJE vode stručnjaci Klinike za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije, uz podršku francuske BIODERMA laboratorije. U stručnom timu ŠKOLE ATOPIJE su: specijalista dermatovenerologije, specijalista pedijatar alergolog i psiholog.

DA LI JE ŠKOLA ATOPIJE ZA VAS?

Da li ste Vi osoba sa atopijskim dermatitisom? Da li Vaše dete ima dijagnozu ove bolesti? Imate ekceme? Da li sumnjate da preparate za lečenje i svakodnevnu negu ne primenjujete pravilno? Ako su odgovori potvrdni, prijavite se za besplatnu ŠKOLU ATOPIJE popunjavanjem formulara na ovoj stranici.

ŠTA DA OČEKUJETE U ŠKOLI ATOPIJE?

Nakon predavanja o uzrocima, dijagnozi, pravilnoj primeni terapije, mogućnostima izbegavanja i ublažavanja upala, svraba i pravilnoj nezi, biće izdvojeno vreme za savetovalište na kojem ćete moći da podelite svoje iskustvo i postavite konkretna pitanja.

KADA I GDE?

Besplatne radionice Škole atopije se organizuju u Beogradu na Kliničkom centru Srbije i u Novom Sadu na Institutu za zdravstvenu zaštitu omladine.

Ukoliko želite da bude prijavljeni na našu listu i dobijete mejlom informacije o narednim radionicama, možete popuniti svoje podatke u donju prijavnu formu, kako bismo Vas obaveštavali.

KO I KAKO MOŽE DA SE PRIJAVI?

Za ŠKOLU ATOPIJE mogu da se prijave osobe sa atopijskim dermatitisom, kao i roditelji dece sa atopijskim dermatitisom. Prijavljivanje je jednostavno: popunite formular na ovoj stranici. Niste u obavezi da nam pošaljete fotografije medicinskog nalaza koji svedoči o dijagnozi atopijskog dermatitisa, ali su ovi podaci značajni, jer je škola posvećena pre svega osobama sa potvrđenom dijagnozom. Broj mesta je ograničen.

Ko u vašoj porodici boluje od atopijskog dermatitisa?

Možete nam poslati medicinsku dokumentaciju ovde:

Napomena: Popunjavanjem obrasca niste automatski prijavljeni za ŠKOLU ATOPIJE. Prijava je važeća tek nakon što vam stigne e-mail sa potvrdom i detaljnijom informacijom o radionici.
Popunjavanjem formulara dajete svoju saglasnost da primate informacije u vezi sa ŠKOLOM ATOPIJE, kao i da se Vaši podaci mogu koristiti u svrhe marketinga i promocije organizatora. Vaši podaci su zaštićeni i neće biti dostupni trećim licima.

Za više informacija o ŠKOLI ATOPIJE, temama i terminima, pratite naše internet i Facebook stranice. Za dodatna pitanja pošaljite nam e-mail na bioderma@rs.naos.com

Utiske posetila prvih radionica ŠKOLE ATOPIJE možete pročitati ovde.